Aktualitásaink

APX kompakt légkezelők

2018 októberében, a MÉGSZ szervezésében megrendezett IV. Klíma- és légtechnikai szakmai napon mutattuk be termékkínálatunk újdonságait.

Az építőelemes légkezelő gyártás cégünk megalapítása óta meghatározó szereppel bír, hiszen már az első teljes működési évünkben, a hazai gyártók közül mi értékesítettük a legtöbb légkezelőt Magyarországon. Az építőelemes légkezelők kapcsán, számos neves projektben eredményesen közreműködve, többek közt olyan referenciákat tudunk felmutatni, mint a Richter Gedeon Nyrt., a Plsen Sörgyár, a Pénzjegynyomda vagy a Puskás Akadémia. A piaci igényeket, trendeket szem előtt tartva úgy határoztunk, hogy az építőelemes légkezelők mellett,  kompakt légkezelő családdal egészítjük ki kínálatunkat.

Az APX kompakt hővisszanyerős légkezelő család széles teljesítményválasztékot kínál lakások, családi házak, műhelyek, kereskedelmi- és irodaépületek szellőztetéséhez. A készülékek kiváló minőségű alapanyagokból készülnek, kompakt, önhordó szerkezetet alkotva, esztétikus külsőt kölcsönözve. Az APX légkezelők alkalmazási céljaiknak megfelelően kiváló műszaki paraméterekkel jellemezhetők.

Az APX készülékek integrált vezérlőrendszerrel rendelkeznek, mely lehetővé teszi a friss levegő teljeskörű szabályozását. A felhasználóbarát, magyar nyelvű menüvel rendelkező kezelőfelületnek köszönhetően egyszerűen kezelhető. A készülék működési paraméterei színes, érintőképernyős LCD kijelzőn keresztül állíthatók be. Az opcionális funkciók, üzemmódok amellett, hogy a komfortérzet növelését célozzák, hozzájárulnak ahhoz is, hogy az APX készülékek működtetése jelentős energiamegtakarítás mellett valósuljon meg.

Az APX kompakt légkezelő család megtekintéséhez kattintson ide.