Aktualitásaink

Újdonságaink bemutatása a MÉGSZ rendezvényén

2018. március 28-án tartották a MÉGSZ tavaszi rendezvénysorozatának soron következő állomását. A II. Új technikák, technológiák az épületgépészetben szakmai napon számos neves szakértő, képviselő tartott előadást a legfrissebb épületgépészeti technológiákról, megoldásokról, melyek már jelen vannak, illetve hamarosan megtalálhatóak lesznek a hazai piacon is.

A rendezvény szponzoraként mind a kiállítói, mind pedig az előadói lehetőséget megragadtuk, hogy legfrissebb fejlesztéseinket bemutassuk. Kereskedelmi igazgatónk, László István Újdonságok az AEROPRODUKT kínálatában” címmel tartott előadást a rendezvény résztvevőinek. A nagyközönség számára ez alkalomból elsőként bemutatott APS-BOX légkezelőt kiemelt érdeklődés fogadta. A kisebb légmennyiségek kezelésére kifejlesztett légkezelő család az 1253/2014 EU rendelet, (ECODESIGN) 2018-tól érvényes előírásainak teljes mértékben megfelel.

Emellett tűz- és füstvédelmi termékkínálatunk újdonságai – a BSK-J-EI90S(G) tűzvédelmi zsalu, a BRK-J-EI90S(G) füstgázvezérlő zsalu és az AP-SDSC/E600S füstelvezető zsalu – szintén megtekinthetőek voltak standunkon.

Ha Ön is vendégünk volt, ezúton is köszönjük, hogy megtisztelt minket érdeklődésével.  Amennyiben lemaradt az eseményről, de szívesen megtekintené az előadáson bemutatott prezentációt, kattintson ide.

Néhány fotó az eseményről megtekinthető itt.

Bővebb tájékoztatásért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!