Aktualitásaink

Hungarotherm 2017

2017. április 5-9. között a korábbiaknál is nagyobb érdeklődés mellett zajlott a 38. CONSTRUMA otthonteremtési kiállítási csokor. A teltházas rendezvényre 17 országból, közel 700 kiállító várta a mintegy 60 000 látogatót a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.

A számos, ismert kiállító között idén az AEROPRODUKT is képviseltette magát az épületgépészet legnívósabb hazai seregszemléjén, a HUNGAROTHERM-en. A standunkra látogató közönség átfogó képet kaphatott kínálatunk sokszínűségéről, a légkezelőktől, az anemosztátokon és szellőző rácsokon át, egészen a tűz- és füstvédelmi termékekig. Sokak érdeklődését felkeltette legújabb büszkeségünk, a CE minősítéssel rendelkező, BSK-J/EI90/G tűzvédelmi zsalu, mely Európában egyedülálló, 1500 x 1500 mm-es méretével azonnal a figyelem középpontjába került. Saját kínálatunk bemutatása mellett, kiemelt Partnereink – a RUCK, a BELIMO, a MANDÍK, vagy éppen a ZIEHL-ABBEG –  termékeiről is átfogó, szakmai ismertetést kaphattak látogatóink.

Büszkék vagyunk rá, hogy Partneri körünk tekintetében is magas színvonalat képviselő, a szakma által elismert cégekkel dolgozhatunk együtt. Előnyben részesítjük innovatív megoldásaikat, melyek hozzájárulnak a termékhatékonyság növeléséhez. Mivel az innováció vállalati filozófiánk fontos részét képezi, nagy megtiszteltetés volt számunkra, hogy a ZIEHL-ABEGG világújdonságnak számító, újító szemlélettel megalkotott bluFIN ventilátorát, a mi standunkon tekinthette meg először a nagyközönség.

A kiállítás kapcsán lehetőség nyílt arra is, hogy bemutathassuk újonnan bevezetett hűtés technikai üzletágunk kínálatán belül, az általunk forgalmazott HITACHI ÉS TOSHIBA lakossági klímaberendezéseket. Ennek köszönhetően örömmel tapasztaltuk, hogy a szakmai közönség mellett, a lakossági ügyfelek is nagy számban látogattak el hozzánk. Termékkínálatunk bemutatása mellett a HUNGAROTHERM remek alkalom volt, nemcsak a meglévő partnereinkkel való kapcsolat elmélyítésére, hanem új ügyfelekkel való találkozásra is. Külön öröm volt számunkra, hogy standunkon személyesen is köszönthettük a Ziehl-Abbeg, valamint a BELIMO magyarországi értékesítési vezetőit.

Az alábbi linkre kattintva megtekintheti az ECHO TV felvételét az AEROPRODUKT Zrt. kiállításon készült bemutatkozójáról.