CÉGÜNKRŐL

Megalakulásunkkor olyan vállalat létrehozását álmodtuk meg, mely a légtechnika bármely területét érintő vevői igényre teljeskörű megoldást képes kínálni. Első teljes működési évünkben büszkén könyvelhettük el, hogy a hazai gyártók közül a legtöbb légkezelőt az AEROPRODUKT Zrt. értékesítette Magyarországon. Azóta termékválasztékunkat tovább gazdagítva, új piaci lehetőségeket kihasználva, már az európai piacon is aktívan vagyunk jelen, melynek eredményeképp a 2016-os év teljes árbevételének 30%-át exportpiaci tevékenység adta.A cég 2011-es megalakulásakor dolgozói állományát a légtechnika ipar kiváló szakembereivel töltötte fel. Magas szintű szakmai tudásuk, több évtizedes tapasztalatuk nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a szakma mára már az elismert, hazai légtechnika gyártó cégek közt tart minket számon.

Termékek

 • légkezelő berendezések
 • légtechnikai rácsok és kiegészítők
 • anemosztátok és kiegészítők
 • tűz- és füstvédelmi berendezések
 • ventilátorok
 1. Tanúsítványok
 2. Videók

 3. Tagságok
 4. Díjak, elismerések

  A Magyar Innovációs Szövetség elismerő Oklevele

  A Magyar Termék Nagydíj kitüntető Díszoklevele

  A Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Csongrád térségi szervezetének elismerő oklevele

Szemlélet

A jövőt tekintve legfontosabb stratégiai irányvonalunk a folyamatos innováció. Ezzel a szemlélettel, olyan termékek fejlesztését kívánjuk megvalósítani, melyekkel az érvényben lévő szabványoknak, jogszabályoknak megfelelve, a folyamatosan változó és új piaci igényekre, a versenytársakat megelőzve tudunk reagálni.

A megújulás mellett, nagy hangsúlyt fektetünk termékválasztékunk gazdagítására, hiszen célunk olyan kínálat létrehozása, mely a légtechnika teljes szakterületét átfogóan képes minden igényt kiszolgálni.

AEROPRODUKT

Cégtörténet

2018

Sikeresen teszteltük az új egyszakaszos AP-SDSC/E600S típusú füstelvezető zsalunkat. Részt vettünk a németországi FeuerTRUTZ 2018 nemzetközi szakkiállításon.

2017

Részt vettünk a budapesti HUNGAROTHERM nemzetközi kiállításon.

2016

Sikeresen teszteltük az egyszakaszos VL-F füstelvezető légcsatornánkat. Részt vettünk Finnországban a FinnBUILD Nemzetközi Szakkiállításon és a 47.  Nemzetközi Szakmai Kongresszuson és Szakkiállításon Belgrádban. Olyan nagy munkákban vettünk részt, mint a DUNA ARÉNA vagy az APPOLLO Tyres gumigyár.

2015

2015. kiemelkedő projektje a RICHTER GEDEON Nyrt-be történő több, mint 100 db légkezelő szállítása. Részt vettünk a bukaresti ROMTHERM kiállításon.

2014

Megtörténtek a kemencében történő égetései az új szabvány szerint a BSK-J/EI90 tűzvédelmi- és BRK-J/EI90/M/HOT füstgázvezérlő zsaluknak. Kibocsátották a Teljesítmény Állandósági Tanúsítványt és elkezdődhetett a termékek forgalmazása.

2012

Az AEROPRODUKT Zrt. megalapításának éve.