Érték & Minőség Nagydíj Tanúsító Védjegy

Az Érték & Minőség Nagydíj pályázat 2018 tavaszán került először kiírásra. A tavaly 20 éves jubileumi évfordulóját ünneplő Magyar Termék Nagydíj váratlan megszűnése miatt, a pályázat alapító bizottsága úgy döntött, hogy egy új pályázati rendszerben éltetik tovább a korábban már jó hírnévre szert tevő Pályázat alapszemléletét, értékeit.

„Az Érték és Minőség Nagydíj kitüntető cím azon áruk/árucsoportok, szolgáltatások, gazdasági szervezetek elismerése és díjazása, amelyek tevékenységük során bizonyíthatóan elkötelezettek a minőség ügye iránt és kiemelt fontosságot tulajdonítanak az egyetemlegesen jó minőségű termékek előállításának, illetve szolgáltatások nyújtásának. A pályázat díjazottjai, olyan példaértékű modelleket jelenítenek meg, amelyek hozzájárulnak a gazdaság fejlesztéséhez. A védjegy megtestesíti és kifejezi Magyarország elismerését és elkötelezettségét a tanúsított minőség iránt.”

BRK-J/EI90/G/M/HOT többleveles füstgázvezérlő zsalunkat 2017-ben kiváló műszaki tulajdonságainak és egyedülállóságának köszönhetően Magyar Termék Nagydíjjal tüntették ki a Parlamentben. A MTN Pályázat megszűnésének hírével egyidejűleg, lehetőséget kaptunk arra, hogy díjnyertes termékünk egy új védjegy használatára váljon jogosulttá. A felkérést elfogadva, termékünk ismételt minőségellenőrzésen esett át, melynek eredményeképp az Érték & Minőség Nagydíj bíráló bizottsága igazolta, hogy a BRK-J/EI90/G/M/HOT többleveles füstgázvezérlő zsalu a korábbiaknak megfelelően megbízható, magas minőséggel bír.

Az ellenőrzési eljárás eredménye alapján, termékünk újabb egy évig használhatja Magyarország egyik legnívósabb minősítő rendszerének – Érték & Minőség Nagydíj Tanúsító Védjegyét.

Bővebb információ a Pályázatról elérhető itt.