Aktualitásaink

Magyar Termék Nagydíjat nyert az AEROPRODUKT

2017. szeptember 5-én ünnepélyes keretek között adták át a Magyar Termék Nagydíjakat, a Parlament Felsőházi Termében. Idén 64 termék és szolgáltatás érdemelte ki a Magyar Termék Nagydíj Tanúsító Védjegy használati jogát. A díjazottak között szerepelt az AEROPRODUKT Zrt. is, amely BRK-J/EI90/G/M/HOT többleveles füstgázvezérlő zsalujával nyerte el a kitüntető elismerést. Az egyedi iparművészeti trófeát és Díszoklevelet, az AEROPRODUKT Zrt. vezérigazgatója, Pusztai Zsolt vette át.

A BRK-J/EI90/G/M/HOT többleveles füstgázvezérlő zsalu az elmúlt időszak legjelentősebb fejlesztése cégünknél, melynek eredményeként sikerült bemutatnunk Európa első olyan minősített füstgázvezérlő zsaluját, melynek névleges mérete már eléri az 1500 x 1500 mm-t. A kizárólag Csongrádon gyártott BRK-J/EI90/G/M/HOT többleveles füstgázvezérlő zsaluk tűzállósági teljesítménye kimagasló, méretsora európai viszonylatban is egyedülálló. A díjazott termék beépítési mélysége mindössze 200 mm, mely lehetővé teszi a szűk helyekre történő beépítést. A BRK-J/EI90/G/M/HOT többleveles füstgázvezérlő zsalu HOT 400/30 (Hot Operational Temperature) minősítéssel rendelkezik, melynek megfelelően 400 C°-os üzemi hőmérséklet mellett, tűz esetén 30 percen át működőképes. A díjazott termék megbízható, magas minőségét a folyamatos gyártásközi ellenőrzések biztosítják, melyeket a cseh PAVUS Minősítő Intézet rendszeresen felülvizsgál.

A Magyar Termék Nagydíj Pályázat 20 éves fennállása alatt Magyarország legrangosabb minősítő rendszerévé vált. A Magyar Termék Nagydíj védjegy, olyan termékeket és szolgáltatásokat illet meg, melyeket a kimagasló minőség mellett, kreatív megoldásokkal és innovációval ötvözve alkottak meg. Ezek a szempontok vállalati szemléletünket egyaránt hűen tükrözik és alapjaiban határozzák meg mindennapos tevékenységünket. A Magyar Termék Nagydíj elnyerése elismerés, megtiszteltetés, de főként elkötelezettség, melynek megfelelően a jövőben is kitüntetett figyelmet szentelünk a minőség ügye iránt.

A termékről bővebb információ olvasható itt.